Demonstraties
"Schapendrijven met Border Collies"
Omdat wij elke keer dat we met onze honden op stap zijn weer genieten van de intelligente wijze waarop een Border Collie zijn vee-hoedende taken uitvoert vinden we het ook leuk om daar anderen van mee te laten genieten.We geven daarom regelmatig demonstraties van de bijzondere werkeigenschappen van de Border Collie en de samenwerking tussen de herder en hond(en). Tijdens deze demonstraties vertellen wij over de training van deze honden en hoe zij ingezet worden bij het drijven van vee. Ook vertellen wij kort wat over de geschiedenis van de honden en de schapen.
Voor een demonstratie schapen drijven is wel wat ruimte vereist zodat de geweldige mogelijkheden van deze honden het best zichtbaar gemaakt kunnen worden. 
Demonstraties worden meestal gegeven op jaarmarkten, braderiën en fairs. Tegenwoordig worden er ook steeds meer demonstraties voor scholen, verenigingen, thema- bijeenkomsten of als onderdeel in andere evenementen verzorgt. Er is veel mogelijk mits er voldoende ruimte en belangstelling is. De lengte en inhoud kan aangepast worden aan de omstandigheden.
 

                                                     Aanvragen 

Omdat de wedstrijden die wij met onze honden lopen voorgaan is er slechts beperkte ruimte voor demonstraties. Het van belang op tijd te informeren als u ons wil uitnodigen. Voor het geven van demonstraties vragen wij - afhankelijk van het doel van het evenement - een vergoeding. 
 
Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie contact met ons op willen nemen voor een demonstratie dan kunt u dit doen door een berichtje te sturen

 
                                           m.b.v. het contactformulier

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.